Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Informatii livrare

             Termenul de livrare a produselor achizitionate de pe site-ul www.magicfarm.ro este de maxim 7 zile lucratoare din momentul confirmarii telefonice a comenzii, termen ce variaza in functie de modalitatea de livrare aleasa si de existenta in stoc a produselor. In anumite situatii, MAGICFARM SRL isi rezerva dreptul de a mari termenul de livrare, dar numai cu acordul clientului. In cazul in care clientul nu poate fi contactat la data si ora stabilita pentru livrare, produsele comandate vor fi rezervate timp de 3 zile lucratoare, interval de timp in care se va incerca recontactarea clientului pentru a definitiva livrarea. Daca nici in acest interval de timp clientul nu poate fi contactat, comanda va fi anulata.

      Prin intermediul on-line-ului se pot comercializa doar suplimente alimentare, produse cosmetice, produse pentru copii , produse tehnico-medicale . Datorita faptului ca transportul unor produse nu se poate face in conditii controlate de temperatura , precum si a lipsei legislatiei privin comercializarea medicamentelor prin intermediul on-line-ului , pe site-ul magicfarm.ro nu se vor face livrari de medicamente ( OTC , homeopate ). Aceste medicamente se pot precomanda pe site , si ulterior vor fi ridicate doar din farmacie
             Precomenzile cu ridicare de la sediul farmaciei vor fi pastrate 3 zile (72 de ore) din momentul in care clientul este anuntat pe email de procesarea precomenzii. Daca clientul nu se prezinta in termen de 3 zile de la notificarea procesarii precomenzii la sediul farmaciei sa ridice precomanda ,acesta va fi automat anulata.

           Pentru expedierea comenzilor , SC.MAGICFARM utilizeaza servicii de curierat. În functie de zona de livrare ( cat de aproape de adresa destinatarului exista puncte de lucru ale firmei de curierat ) pot exista costuri suplimentare fata de taxa standard de 17.90 ron afisata pe site  , cost suplimentar care va trebui suportat de cel care a generat comanda. Pretul va fi calculat dupa plasarea precomenzii si va vom contacta pentru a va transmite costul exact al expedierii.