Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Termeni si Conditii

1.Generalitati:

       Site-ul www.magicfarm.ro este proprietatea SC MAGICFARM SRL . Aceeasi societate il administreaza si il intretine. Site-ul magicfarm.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

       S.C. MAGICFARM S.R.L. este o societate romaneasca, cu capital 100% romanesc, cu sediul in str. Teilor nr.11 Brasov , inregistrata la Registrul Comertului sub nr.J08/778/2004 , avand codul unic de inregistrare RO16335592 .
       Ne puteti gasi in Brasov , in urmatoarea locatie : 
         

         Magicfarm   - str.Glorie nr.11 Brasov - farmacie  - autorizatia de functionare a farmaciei a fost emisa de Ministerul Sanataii nr. 7852 / 28.11.2008
                Folosirea ,vizitarea sau cumpararea produselor de pe acest site, implica acceptarea acestor conditii de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestui document. SC.MAGICFARM SRL.isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si conditiile de utilizare poate fi citita oricand pe site-ul nostru.

2.Colectarea , utilizarea datelor cu caracter personal , dezvaluirea si transmiterea acestor date , securitatea informatiilor :

       SC MAGICFARM SRL este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 16097 / 2010
SC MAGICFARM SRL va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.magicfarm.ro, privind evolutia si statusul comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.
       Conform legii nr.677/2001 , beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor , dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.Totodata , aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale si sa optati pentru stergerea acestora din baza noastra de date..Pentru exercitarea acestor drepturi , va puteti adresa cu o cerere scrisa , datata si semnata la adresa de e-mail magicfarm@gmail.com
      Magicfarm.ro poate sa colecteze si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizate de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre SC MAGICFARM SRL pentru a imbunatati serviciile oferite utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care  actiunea clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea SC.MAGICFARM SRL
      SC MAGICFARM SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date. SC.MAGICFARM SRL nu incurajeaza SPAM-ul , nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site .
       Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
     Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Societatea SC.MAGICFARM SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

3.  Informatiile de pe site , greseli de tiparire :

          Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. 
Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini, in scopul diagnosticarii sau tratarii oricaror probleme de sanatate sau boala sau de inlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat. Trebuie sa cititi cu atentie tot prospectul. Daca aveti sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea sau sunteti bolnav, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra. Nu incurajam automedicatia sau consumul de medicamente sau suplimente nutritive nejustificat sau in exces. Va incurajam sa nu cautati diagnosticarea afectiunilor si tratarea lor in paginile de internet
            Informatiile despre produse sunt oferite cu titlu informativ. Acestea corespund realitatii in momentul introducerii acestora in cadrul site-ului , MAGICFARM SRL nu este raspunzator pentru eventualele omisiuni, greseli sau schimbari aparute. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa SC MAGICFARM SRL face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.
             SC MAGICFARM SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

            In cazul in care intalniti in paginile site-ului nostru produse care au pret de vanzare zero , si care nu fac eventual obiectul unei promotii anuntate pe site , inseamna ca respectivele produse sunt fie in curs de aprovizionare , fie in curs de modificare a pretului , fie sunt blocate la vanzare , fie pregatite pentru retur unui furnizor , fie momentan nu se produc.Pentru lamuriri exacte asupra respectivelor produse va rugam sa trimiteti mail la magicfarm@gmail.com. Comenzile facute cu astfel de produse ( cu pret de vanzare zero , in afara promotiilor anuntate pe site ) nu vor fi livrate.
           
4.Drepturi de autor : 

     Declaram pe propria raspundere ca intreg continutul de pe site-ul magicfarm.ro este original sau foloseste resurse (imagini de produse, specificatii, video, text etc.) cu acceptul sursei (ex.: producator, furnizor etc.). In cazul in care dintr-o eroare sau din greseala am introdus continut care considerati ca incalca in vreun fel legea copyright-ului sau drepturi de autor, va rugam sa ne contactati sau sa ne scrieti la adresa magicfarm@gmail.com.
     Continutul (imagini, texte, numele site-ului , insemne grafice , elemente de grafica web, scripturi si alte date prezente pe acest site) nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat fara acordul prealabil, in scris, al MAGICFARM SRL. Acesta este proprietatea MAGICFARM SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei MAGICFARM SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

5. Declinarea responsabilitatii

         SC MAGICFARM SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul magicfarm.ro si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel.
SC MAGICFARM SRL nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Societatea SC MAGICFARM SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele magicfarm.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.
        Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, SC MAGICFARM SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) 
SC MAGICFARM SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, SC MAGICFARM SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita precomanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Clientul va primi inapoi banii blocati pe card pentru respectiva precomanda. Orice reclamatie privind calitatea produselor, livrare sau plata va fi adusa la cunostinta companiei SC MAGICFARM SRL in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare. Toate produsele (cand este cazul) sunt insotite de prospect emis de producator. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de compania SC MAGICFARM  SRL, dar nu si alte despagubiri. SC MAGICFARM SRL condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi.
Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri. Valoarea maxima a obligatiilor companie SC MAGICFARM SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de SC MAGICFARM SRL de la acest client.
SC MAGICFARM SRL pastreaza precomenzile cu ridicare de la sediul farmaciei 3 zile (72 de ore) din momentul in care clientul este anuntat pe email de procesarea precomenzii. Daca clientul nu se prezinta in termen de 3 zile de la notificarea procesarii precomenzii la sediul farmaciei sa ridice precomanda acesta va fi automat anulata.

  Prin intermediul on-line-ului se pot comercializa doar suplimente alimentare, produse cosmetice, produse pentru copii , produse tehnico-medicale , produse naturiste . Datorita faptului ca transportul unor produse nu se poate face in conditii controlate de temperatura , precum si a lipsei legislatiei privind comercializarea medicamentelor prin intermediul on-line-ului , pe site-ul magicfarm.ro nu se vor face livrari de medicamente ( OTC , homeopate , sau altele ). Aceste medicamente se pot precomanda pe site , si ulterior vor fi ridicate doar din farmacie.
          Ne asumam dreptul de a nu onora acele comenzi care nu prezinta suficienta seriozitate. Nu suntem obligati sa dam nici un fel de explicatii in acest sens si nici sa anuntam decizia noastra cu privire la aceasta problema. De asemenea, ne rezervam dreptul de a nu mai expedia colete si presta servicii persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile, pecuniare sau de alta natura, fata de magicfarm.ro

6. Comunicarea cu magazinul :

         Se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea Contact. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii , un limbaj neadecvat , sau al caror continut este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. SC MAGICFARM SRL are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.  Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. SC MAGICFARM SRL are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. SC MAGICFARM SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. SC MAGICFARM SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului magicfarm.ro
                
7. Returnarea produselor , garantia produselor : 

       Conform OG 34/2014 "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".  Ca atare, consumatorul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor precomandate si platite prin site, sa notifice in scris SC MAGICFARM SRL  prin trimiterea unei solicitari prin email la adresa magicfarm@gmail.com  asupra deciziei sale de a renunta la produsele precomandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. SC MAGICFARM SRL are obligatia sa returneze in termen de 14 zile calendaristice contravaloarea produselor parafarmaceutice precomandate daca in acest interval produsele returnate de client au ajuns la sediul farmaciei. In cazul in care produsele nu au ajuns in 14 zile de la data solicitarii de returnare din partea clientului, MAGICFARM va returna contravaloarea produselor ce fac obiectul returnarii imediat ce acestea au fost receptionate.
MAGICFARM SRL va returna contravaloarea produselor, costul de transport pentru returul produselor la MAGICFARM va fi suportat de clientul care a solicitat returul.
In cazul in care clientul doreste retur partial al unei precomenzi, adica numai a unor produse din precomanda, nu a precomenzii integrale, MAGICFARM va returna numai contravaloarea produselor pe care clientul doreste sa le returneze, fara sa returneze taxa de transport pentu expeditie. Si in cazul acesta taxa de transport pentru returnarea produselor este suportata de client.
       Consumatorul nu poate denunta unilateral (in conditiile art .10, litera C din O.G.34/2014) contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid - hrana bebelusi (lapte, piureuri, sucuri,etc.) , produse de igiena intima si produse care vin in contact cu mucoasele (de exemplu: pompe san, protectii mameloane, irigatoare, biberoane, suzete, tetine, canute bebe, jucarii dentitie, chiloti de unica folosinta, bustiere si sutiene, termometre rectale, nebulizatoare, aspiratoare nazale, etc.)

    a.Returnarea produselor farmaceutice precomandate :   
           Produsele farmaceutice NU se pot returna.

   b. Returnarea produselor parafarmaceutice precomandate :  
            Clientul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor precomandate, sa notifice in scris SC MAGICFARM SRL asupra deciziei sale de a renunta la produsele precomandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. SC MAGICFARM SRL are obligatia sa returneze in termen de 14 zile calendaristice contravaloarea produselor parafarmaceutice precomandate, daca acestea au fost achitate. Singurele costuri care  cad in sarcina clientului sunt cheltuielile directe de returnare a produsului. In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate certificati ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dvs.       
           Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.
   
   c. Precomenzile care se ridica de la ghiseu : Produsele pentru aceste precomenzi sunt doar rezervate, clientul rezervandu-si dreptul sa le achite sau nu dupa ce le verifica conformitatea in momentul ridicarii precomenzii de la ghiseu.

    d. Garantia produselor : 
           Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului sau nu a fost deteriorat cu obiecte contondente. Garantia produselor achizitionate de pe magicfarm.ro este asigurata de catre furnizorii nostri sau de catre centrul de service autorizat al producatorului, dupa caz. 
           Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, acolo unde este cazul .

8. Modalitati de plata a produselor achizitonate prin intermediul site-ului magicfarm.ro : 

             Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. SC MAGICFARM SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului            

  a. Plata ramburs (la livrare) - Plata se face in numerar in momentul receptionarii produselor.

   b.Transfer bancar / internet banking / OP - Daca alegeti optiunea de plata prin transfer bancar, veti primi un e-mail cu factura proforma si unul ce va contine informatiile legate de contul bancar, detinatorul contului, banca si motivul transferului. Plata se face  doar in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Produsele trebuie achitate integral. Dovada efectuarii platii va trebui sa fie trimisa prin e-mail la adresa magicfarm@gmail.com. Livrarea produselor se face abia dupa primirea dovezii de efectuare a platii.
   
   c. Plata prin intermediul cardului bancar - va fi disponibila in curand.

9. Livrarea comenzilor :

            Termenul de livrare a produselor achizitionate de pe site-ul www.magicfarm.ro este de maxim 7 zile lucratoare din momentul confirmarii telefonice a comenzii, termen ce variaza in functie de modalitatea de livrare aleasa si de existenta in stoc a produselor. In anumite situatii, MAGICFARM SRL isi rezerva dreptul de a mari termenul de livrare, dar numai cu acordul clientului. In cazul in care clientul nu poate fi contactat la data si ora stabilita pentru livrare, produsele comandate vor fi rezervate timp de 3 zile lucratoare, interval de timp in care se va incerca recontactarea clientului pentru a definitiva livrarea. Daca nici in acest interval de timp clientul nu poate fi contactat, comanda va fi anulata.

      Prin intermediul on-line-ului se pot comercializa doar suplimente alimentare, produse cosmetice, produse pentru copii , produse tehnico-medicale . Datorita faptului ca transportul unor produse nu se poate face in conditii controlate de temperatura , precum si a lipsei legislatiei privin comercializarea medicamentelor prin intermediul on-line-ului , pe site-ul magicfarm.ro nu se vor face livrari de medicamente ( OTC , homeopate ). Aceste medicamente se pot precomanda pe site , si ulterior vor fi ridicate doar din farmacie.

             Precomenzile cu ridicare de la sediul farmaciei vor fi pastrate 3 zile (72 de ore) din momentul in care clientul este anuntat pe email de procesarea precomenzii. Daca clientul nu se prezinta in termen de 3 zile de la notificarea procesarii precomenzii la sediul farmaciei sa ridice precomanda ,acesta va fi automat anulata.

           Pentru expedierea comenzilor , SC.MAGICFARM utilizeaza servicii de curierat. În functie de zona de livrare ( cat de aproape de adresa destinatarului exista puncte de lucru ale firmei de curierat ) pot exista costuri suplimentare fata de taxa standard afisata pe site , cost suplimentar care va trebui suportat de cel care a generat comanda. Pretul va fi calculat dupa plasarea precomenzii si va vom contacta pentru a va transmite costul exact al expedierii.

10. Rezolvarea disputelor si a conflictelor : 

             Orice conflict aparut intre SC MAGICFARM SRL SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.