Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Politica de confidentialitate

SC MAGICFARM SRL, in calitate de proprietar al site-ului www.magicfarm.ro, se angajeaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al confirmarii comenzilor,  intocmirii facturilor fiscale, si al informarii clientilor cu privire la functionarea site-ului si a unor oferte speciale sau promotii ale societatii.

     Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

     SC MAGICFARM SRL este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 16097

SC MAGICFARM SRL va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.magicfarm.ro, privind evolutia si statusul comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

     Conform legii nr.677/2001 , beneficiate de dreptul de acces, de interventie asupra datelor , dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.Totodata , aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale si sa optati pentru stergerea acestora din baza noastra de date..Pentru exercitarea acestor drepturi , va puteti adresa cu o cerere scrisa , datata si semnata la adresa de e-mail…

      Magicfarm.ro poate sa colecteze si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizate de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre SC MAGICFARM SRL pentru a imbunatati serviciile oferite utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care  actiunea clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea SC.MAGICFARM SRL

      SC MAGICFARM SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date. SC.MAGICFARM SRL nu incurajeaza SPAM-ul , nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site .

       Ne rezervam dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul site-ului www.magicfarm.ro, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati fost de acord sa ii respectati.

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC MAGICFARM SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instantei judecatoreasti din aceeasi structura administrativa cu sediul SC MAGICFARM SRL.

Pentru informatii, sesizari sau reclamatii, va rugam sa ne contacati la adresa magicfarm@gmail.com

 

Privacy Policy