Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Galstena x 48 comprimate sublinguale Omega

Galstena x 48 comprimate sublinguale Omega
Producător: Omega Pharma
Cod produs: 1720
Disponibilitate: Out Of Stock
Preţ: 0,00 RON
Fără TVA: 0,00 RON
Cant:  
   - SAU -   

Indicatii : medicament homeopat utilizat pentru ameliorarea unor manifestări asociate afecţiunilor ficatului şi ale vezicii biliare. Galstena este un compus format din diferite remedii homeopate unice. Combinaţia specifică de componente care se completează unul pe altul în privinţa eficacităţii, conduce la o gamă mai largă de indicaţii, crescând siguranţa şi simplificând tratamentul. Homeopatia trebuie înţeleasă ca o terapie de reglare care ameliorează simptomele afecţiunilor acute şi cronice. Galstena este indicat administrării la adulţi, adolescenţi şi copii cu vârsta între 6 şi 12 ani.

Compozitie : Substanţele active: fiecare comprimat sublingual conţine Silybum marianum D1 7,4 mg, Taraxacum officinale D6 37,2 mg, Chelidonium majus D6 37,2 mg, Natrium sulfuricum D12 37,2 mg şi Phosphorus D12 37,2 mg. Celelalte componente sunt: lactoză monohidrat, amidon de cartof şi stearat de magneziu. 

Atentionari : La începutul tratamentului cu medicamente homeopate poate să apară o agravare temporară asimptomelor preexistente (agravare iniţială), datorită stimulării sistemului imunitar al organismului. Această stare nu constituie un pericol. Un tratament continuu, inadecvat, poate determina apariţia unor noi simptome. Eficacitatea medicamentelor homeopate poate fi influenţată de factori generali cu efect nociv asupra stilului de viaţă, de stimulente, alcool etilic şi tutun. Dacă simptomele dumneavoastră se înrăutăţesc sau nu se îmbunătăţesc după 7 zile de utilizare a Galstena, vă rugăm sa vă adresaţi medicului dumneavoastră pentru recomandări. Datele provenite din utilizarea Galstena la femeile gravide sunt inexistente sau limitate. Galstena nu este recomandat în timpul sarcinii şi la femeia aflată la vârsta fertilă, care nu utilizează mijloace contraceptive. Nu se cunoaşte dacă substanţele active conţinute în Galstena se excretă în laptele uman. Trebuie luată decizia fie de a întrerupe alăptarea, fie de a întrerupe/ de a se abţine de la tratamentul cu Galstena, având în vedere beneficiul alăptării pentru copil şi beneficiul tratamentului pentru femeie. Galstena nu are nicio influenţă asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Doza si mod de utilizare : Utilizaţi întotdeauna Galstena exact aşa cum se recomandă în acest prospect. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Adulţi şi adolescenţi cu vârsta peste 12 ani - doza recomandată este de un comprimat sublingual Galstena, de 2 ori pe zi, timp de 3 luni. La nevoie, se poate repeta ciclul de tratament.

Copii cu vârsta între 6 şi 12 ani - doza recomandată este de ½ comprimat sublingual Galstena de 2 ori pe zi, timp de 3 luni. La nevoie, se poate repeta ciclul de tratament.

Pentru a asigura o eficacitate maximă, Galstena trebuie administrat cu 30 de minute înainte de masă sau cu cel puţin 1 oră după masă. Comprimatul trebuie dizolvat încet, sub limbă. Pentru a fi administrat la copii, comprimatul poate fi dizolvat în apă. Utilizarea Galstena nu este recomandată la copii cu vârsta sub 6 ani. 

Pastrare : A nu se lasa la îndemâna si vederea copiilor. A se pastra la temperaturi sub 25 grade C , in ambalajul original. Nu utilizati produsul dupa data de expirare înscrisa pe cutie. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.Acest medicament nu necesita conditii speciale de pastrare.Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere. Întrebati farmacistul cum sa eliminati medicamentele care nu va mai sunt necesare. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: