Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Viatromb Forte spray emulsie cutanata 25g GTS

Viatromb Forte spray emulsie cutanata 25g GTS
Producător: Gts Solutions
Cod produs: 1214
Disponibilitate: Out Of Stock
Preţ: 0,00 RON
Fără TVA: 0,00 RON
Cant:  
   - SAU -   

Indicatii : tratarea simptomelor afecţiunii venelor superficiale (de exemplu cele caracteristice venelor varicoase, tromboflebită, sindroame posttrombotice, varice, edeme de stază),  prevenirea complicaţiilor datorate venelor varicoase (formarea cheagurilor de sânge în venele afectate cu sau fără inflamaţia peretelui venos şi ulceraţiilor care se formează pe piele în zona venelor varicoase),  ameliorarea simptomelor care apar după o intervenţie chirurgicală pe vene (de exemplu, vânătăi şi umflături) ,  ameliorarea umflăturilor, contuzii, entorse, luxații, echimozelor articulare şi musculare care apar în urma
unor traumatisme sau întinderi musculare ,  hematoame superficiale post-traumatice, bursite, tendinite sau după puncții venoase.

Compozitie si rolul componentelorSubstanţa activă este heparină sodică. Un g spray cutanat emulsie conţin heparină sodică 2400 UI (fiecare pulverizare conţine 458 U.I. heparină sodică ceea ce corespunde la 0,19 g de spray cutanat  emulsie). Heparina previne formarea cheagurilor de sânge în vasele superficiale, îmbunătăţeşte microcirculaţia locală şi reduce umflăturile.

Contraindicatii : alergie la heparină sodică lipozomală sau la oricare dintre celelalte componente ale Viatromb ,  diatezã hemoragică, purpurã, trombocitopenie, hemofilie

AtentionariAveţi grijă deosebită dacă utilizaţi anticoagulante (cum sunt medicamentele pentru prevenirea cheagurilor de sânge). În aceste cazuri, utilizarea heparinei poate mări timpul de protrombină. Nu sunt cunoscute efectele medicamentului la gravide sau în timpul alăptării. Heparina nu traversează bariera feto-placentară şi nu a fost evidenţiată în laptele matern. Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament. Viatromb se poate utiliza pe perioada sarcinii şi alăptării. Medicamentul nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Doza si mod de administrareUtilizaţi întotdeauna Viatromb exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Dacă nu există alte indicaţii, se aplică cate 3-4 pulverizari de 3 ori pe zi pe zona afectată şi pe zonele înconjurătoare masând uşor. Nu se depăşesc dozele recomandate. Masarea picioarelor trebuie să se efectueze de jos în sus. În cazul trombozelor venoase dureroase sau flebitelor, masajul este contraindicat. Tratamentul poate dura până la 14 zile, în funcţie de regresia simptomelor.
Nu există experienţă în cazul aplicării medicamentului la nou-nascuţi şi copii mici (sub 2 ani).

Pastrare : A nu se lasa la îndemâna si vederea copiilor. A se pastra la temperaturi sub 25 grade C , in ambalajul original. Nu utilizati produsul dupa data de expirare înscrisa pe cutie. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective. Acest medicament nu necesita conditii speciale de pastrare.
Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere. Întrebati farmacistul cum sa eliminati medicamentele care nu va mai sunt necesare. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.

 

 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: