Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Aflubin x 48 comprimate Omega

Aflubin x 48 comprimate Omega
Producător: Omega Pharma
Cod produs: 1683
Disponibilitate: Out Of Stock
Preţ: 0,00 RON
Fără TVA: 0,00 RON
Cant:  
   - SAU -   

Indicatii : utilizat în mod tradiţional, conform principiilor terapeutice homeopate, pentru ameliorarea simptomelor gripei, infecţiilor gripale şi răcelii, precum şi ca tratament adjuvant în dureri la nivelul membrelor şi a altor simptome reumatice asociate.

Compozitie : Substanţele active: fiecare comprimat sublingual conţine Gentiana lutea D1 3,6 mg, Aconitum napellus D6 37,2 mg, Bryonia cretica D6 37,2 mg, Ferrum phosphoricum D12 37,2 mg, Acidum sarcolacticum D12 37,2 mg. 

Atentionari : La începutul tratamentului cu medicamente homeopate, poate să apară o agravare a simptomelor preexistente (agravare iniţială), datorită stimulării sistemului imunitar al organismului. Această stare nu constituie un pericol. Un tratament continuu, inadecvat, poate determina apariţia unor noi simptome. Eficacitatea medicamentelor homeopate poate fi influenţată de factori generali cu efect nociv asupra stilului de viaţă, de stimulente, alcool etilic şi tutun. Dacă simptomele dumneavoastră se înrăutăţesc sau nu se îmbunătăţesc după 7 zile de utilizare a Aflubin, vă rugăm sa vă adresaţi medicului dumneavoastră pentru recomandări. 

Doza si mod de administrare : Utilizaţi întotdeauna Aflubin exact aşa cum se recomandă în prospect. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

1. Iniţierea tratamentului (ziua 1 şi ziua 2 de tratament)
               Adulţi şi adolescenţi 1 comprimat de 3 ori pe zi
               Copii cu vârsta peste 6 ani ½ comprimat
2. Continuarea tratamentului
              Adulţi şi adolescenţi 1 comprimat de 2 ori pe zi
              Copii cu vârsta peste 6 ani ½ comprimat
3. Tratament preventiv . Tratamentul preventiv la începutul sezonului rece sau anterior unei epidemii:
             Adulţi şi adolescenţi 1 comprimat de 2 ori pe zi, timp de 3 săptămâni
             Copii cu vârsta peste 6 ani ½ comprimat

Pentru a asigura o eficacitate maximă Aflubin trebuie administrat cu 30 de minute înainte de masă sau cu cel puţin o oră după masă. Comprimatul trebuie dizolvat încet, sub limbă. Pentru a fi adminstrat la copii, comprimatul poate fi dizolvat în apă. Utilizarea Aflubin nu este recomandată copiilor cu vârsta sub 6 ani. 

Pastrare : A nu se lasa la îndemâna si vederea copiilor. A se pastra la temperaturi sub 25 grade C , in ambalajul original. Nu utilizati produsul dupa data de expirare înscrisa pe cutie. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective. Acest medicament nu necesita conditii speciale de pastrare.Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere. Întrebati farmacistul cum sa eliminati medicamentele care nu va mai sunt necesare. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.

 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: