Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Afrin musetel spray nazal 0.5mg/ml solutie 15ml Schering

Afrin musetel spray nazal 0.5mg/ml solutie 15ml Schering
Producător: Schering Plough
Cod produs: 1971
Disponibilitate: Out Of Stock
Preţ: 15,75 RON
Fără TVA: 14,45 RON
Cant:  
   - SAU -   

Indicatii : Tratament simptomatic al congestiei nazale din răceală , rinită alergică , sinuzită

Compozitie : 1 ml conţine clorhidrat de oximetazolină 0,5 mg.  100 microlitri (1 spray) conţin clorhidrat de oximetazolină 50 micrograme. Contine aroma de musetel.

Doza si mod de administrare : Adulţi, copii şi adolescenţi mai mari de 10 ani: 1-2 pulverizări în fiecare nară, la fiecare 12 ore.
 Copii 6-10 ani: 1 pulverizare în fiecare nară, la fiecare 12 ore.
  Afrin nu trebuie utilizat mai mult de 7 zile, decât dacă medicul dumneavoastră v-a recomandat acest lucru. Nu se recomandă administrarea a mai mult de 8 pulverizări la adulţi (4 pulverizări la copii) în interval de 24 de ore.

 Pastrare : A nu se lasa la îndemâna si vederea copiilor. A se pastra la temperaturi sub 25 grade C , in ambalajul original. Nu utilizati produsul dupa data de expirare înscrisa pe cutie. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective. Acest medicament nu necesita conditii speciale de pastrare.Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere. Întrebati farmacistul cum sa eliminati medicamentele care nu va mai sunt necesare. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: