Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Bisacodil 5mg x 20 drajeuri Arena

Producător: Arena Group SA
Cod produs: 940
Disponibilitate: Out Of Stock
Preţ: 0,00 RON
Fără TVA: 0,00 RON
Cant:  
   - SAU -   

Indicatii : laxativ cu acţiune locală, care produce stimularea mişcărilor peristaltice ale intestinului şi diminuarea consistenţei fecalelor. Bisacodil se utilizează la pacienţi cu constipaţie, pentru pregătirea investigaţiilor medicale, înainte şi după operaţii şi afecţiuni care necesită defecaţie/facilitarea evacuării materiilor fecale.

Compozitie : Substanţa activă este bisacodilul. Un drajeu gastrorezistent conţine bisacodil 5 mg

Doza si mod de administrare Utilizaţi întotdeauna bisacodil exact aşa cum scrie în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Constipaţie funcţională - adulţi şi copii cu vârsta peste 10 ani: 1-2 drajeuri gastrorezistente Bisacodil Arena 5 mg pe zi , copii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 10 ani: 1 drajeu gastrorezistent Bisacodil Arena 5 mg pe zi. Luaţi drajeurile gastrorezistente seara, pentru ca mişcarea peristaltică intestinală/evacuarea să se producă în dimineaţa următoare. Drajeurile trebuie înghiţite întregi, cu o cantitate adecvată de lichid . Similar altor laxative, Bisacodil Arena nu trebuie luat zilnic mai mult de 5 zile la rând. Dacă aveţi nevoie de laxative în fiecare zi sau dacă aveţi crampe (dureri abdominale) care nu dispar, vă rugăm să vă adesaţi medicului dumneavoastră. Drajeurile gastrorezistente nu trebuie administrate împreună cu produse care reduc aciditatea tractului gastro-intestinal superior, cum sunt laptele, antiacidele sau inhibitori ai pompei de protoni, pentru a nu dizolva prematur învelişul enteric. Acestea trebuie administrate la un interval de cel puţin o jumătate de ora.

Atentionari A nu se lasa la îndemâna si vederea copiilor.Nu utilizati produsul dupa data de expirare înscrisa pe cutie. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.Acest medicament nu necesita conditii speciale de pastrare.Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere. Întrebati farmacistul cum sa eliminati medicamentele care nu va mai sunt necesare. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului

 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: